Імміграція до Манітоби
-
Invitation to apply under strategic initiative можливе для певного виду підприємств, там є чіткі вимоги. Але чи вони це можуть зробити з середини Канади, от цікаве запитання. Одна із умов - це офер на фултайм. Це прописано тут. immigratemanitoba.com/employer-services/eligibility/
-
Всі візи будуть скасовані, імміграційна віза буде мати перевагу. Але там буде чіткий термін для виїзду. Як не виїде, то йому потрібно буде починати імміграційній процес з нуля, швидше за все через воз'єднання сім'ї. Все потрібно оцінити дуже добре та раціонально. Але ж ви платите купу грошей за дорослого на федеральному етапі і ті гроші не повертаєються.
-
Доброго дня. Мене теж хвилює досвід за роботу. Працювала за посередництвом тимчасової агенції праці full time від 01.07.2019 до 31.12.2021. Потім по закону Польші я не мала право працювати довше ніж 15 місяців через тимчасову агенцію праці і мусіла або підписати договорів на пряму через мою компанію або шукати іншу роботу. Моя фірма підписала зі мною прямий договорів на неозначений час full time, але через те що вони робили мені дозвіл на роботу, була перерва 21 день. Тобто роки роботи такі : 01.07.2019-31.12.2021 і потім 21.01.2022-30.11.2023, з 31.10 вже працювала у Канаді. Подаватись буду в травні на SWM, але хвилююсь чи зможу клеймити 3 роки чи через ці 21 дні тільки 2 ? Читаю чат постійно, але мене це дуже хвилює. Дуже Вам дякую
-