Імміграція до Манітоби
-
так. Скан копії з оригіналів
-
Всі є , а ось магістр - диплом є а додаток не можу знайти 😞добре , як буду знати що роботи - відпишу в групі
-
теж цікаво. Як дізнаєтеся то дайте знати
-
Дякую
-
Ви можете витягнути запис із міністерства освіти і науки. Там це можливо зробити онлайн.
-
спобуйте зайти на apostille.in.ua вони роблять саме оцінку через WES можливо там є інфо як відновити. Це в Україні
-
Якщо у вас немає можливості відновити освітній документ, наш Центр спробує допомогти Вам з видачою довідки про здобуту освітню кваліфікацію або період навчання у закладі освіти на основі даних, що містяться в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти та в інших джерелах. За можливості у довідці ми також зазначимо права на продовження навчання (академічні права). Для того, щоб ми могли перевірити наявність необхідної інформації саме по Вашим документам і визначити чи є можливість видати таку довідку, відправте нам на електрону пошту centre@apostille.in.ua копії або фото освітніх документів, якщо вони у вас залишились: освітнього документа, який потрібно підтвердити, попереднього і наступного освітнього документа та додатків до них, а також інших освітніх документів) та заповніть анкету.
-
Знайшла
-
Можете дати будь ласка покрокову инструкцию як це зробити
-
Для перевірки документів про освіту, що видані після 2000 року є ще такий сайт : info.edbo.gov.ua/edu-documents/
-
Або, якщо зовсім немає даних про атестат чи диплом, то можна перевірити за ПІБ info.edbo.gov.ua/check-person/
-
Ось ще один сайт, де можна шукати документи про освіту , але тут термін виконання заявки від 30 днів
-
В неділю десь о 2, 3 годині ловіть
-
А таке ще питання : якщо мене звільнять під час процессу на федеральному етапі - то що тоді робити
-
Вони можуть зняти номінацію у будь який момент, якщо їм щось не сподобається
-
Доброго вечора, дозвольте невелике уточнення. Якщо, скажімо, я вже маю на руках провінційну номінацію після SWM, але далі планую її підв'язувати но мого express entry профілю, отримати 600 балів і йти чисто федеральним шляхом, то я також маю продовжувати працювати на того ж роботодавця? Тобто якщо я отримав номінацію через SWM то будь яка зміна роботи тільки через офіцера?
-
Можете міняти на кращу посаду, але попереджуючи про це офіцера
-
Логічно, я розумію, що я не можу отримавши номінацію послати Манітобу під три чорти і поїхати звідси, але чи я прямо прив'язаний до роботодавця, чи вже маючи номінацію на руках маю більше свободи вибору роботи в Манітобі...
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, hybrid-remote робота (3 дні офіс, 2 дні з дому) для номінації може підійти? Просто чула, що повністю remote не підходить. Чи хтось зтикався з hybrid?
-
То ви щось плутаєте. Питання стоіть , чи робота фулл тайм, формат ролі не грає. Можливо ви десь чули про ремоут в розрізі того, що це ремоут на компанію в іншій провінціі, яка не має зареєстрованого офіційного офісу в Манітобі. В такому разі дійсно не підходить, але не тому, що ремоут, а тому, що це зв‘язок з іншою провінцією.
22 Jan 2023, 05:40
50625/234728
34 minutes ago