Імміграція до Манітоби
-
Можете дати будь ласка покрокову инструкцию як це зробити
-
В неділю десь о 2, 3 годині ловіть
-
Доброго вечора, дозвольте невелике уточнення. Якщо, скажімо, я вже маю на руках провінційну номінацію після SWM, але далі планую її підв'язувати но мого express entry профілю, отримати 600 балів і йти чисто федеральним шляхом, то я також маю продовжувати працювати на того ж роботодавця? Тобто якщо я отримав номінацію через SWM то будь яка зміна роботи тільки через офіцера?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, hybrid-remote робота (3 дні офіс, 2 дні з дому) для номінації може підійти? Просто чула, що повністю remote не підходить. Чи хтось зтикався з hybrid?
-
То ви щось плутаєте. Питання стоіть , чи робота фулл тайм, формат ролі не грає. Можливо ви десь чули про ремоут в розрізі того, що це ремоут на компанію в іншій провінціі, яка не має зареєстрованого офіційного офісу в Манітобі. В такому разі дійсно не підходить, але не тому, що ремоут, а тому, що це зв‘язок з іншою провінцією.
-
А, тобто то суті може бути ремоунт навіть повний в Манітобі. Фух, зрозуміла. Дякую 💜
-
Добрий вечір хочу порекомендувати всім цю людину дуже професійна та лояльна . Я два місяці бігала по всіх безкоштовних центрах з приводу еміграційних документів для дитини. На решті попала до цієї жінки. І все подали за 5хвилин. Рекомендую
-
Ця група ж для самостійної іміграції!