Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, BraTunia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я складав тільки селпіп, тому не відповім. Але люди так кажуть. Ви можете складати що завгодно
-
Бо приймають для імміграції тільки celpip general or ielts.
-
Не можна казати так однозначно, це все залежить від людини. Якщо людина ні до одного не готувалась екзамену і має низький рівень знань, то їй буде однаково важко. Якщо має гарну мову, то їй буде легко в там і там🤔
-
Вітаємо, Ivan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, чи можу я включити чоловіка на подачу ПР, номінацію отримала тільки на себе. Дякую.
-
Доброго дня.чи був у когось такий випадок що перебуваючи в Канаді людина ще рахувалася на роботі в Україні?чи варто показувати такий досвід роботи?
-
Ви зможете додати чоловіка на федеральному етапі.
-
Очікуємо чергової вибірки по SWM цього тижня. Також спецвибірка десь має відбутися поточного або наступного тижня.
-
Так, можна. Вказуйте досвід.
-
SWO також сюди входить?
-
Компанія має вже ввести діяльність і мати стабільний фінансовий стан. Як це оцінюють, контрактних критеріїв немає для SWM програми. Я вже писав, що MPNP має певні employment services для роботодавців, які хочуть набирати штат із-за кордону, і для них є певні вимоги: 3 роки, ревенью $250К тощо. Але це не SWM.
-
📌Скажіть будь ласка, для номінації від Манітоби, які вимоги до роботодавця в плані часу компанії. Компанія має бути зареєстрована не менше 1 року? Чи щось інше? Дякую. 📌📌
-
Доброго дня , шукаю викладача англійської мови ! Будь ласка, якщо ви тут є, напишіть мені ! Дякую !
-
Якщо ви працюєте тут у Манітобі, то також будуть дивитися, що то за компанія. Нажаль, вже є кілька неприємних сюрпризів, коли люди думали, що працевлаштування на роботодавця, який зареєстрований у Манітобі, але отримали Т4 і побачили, що ні.
-
А який максимальний бал за модуль у CELPIP?
-
Спікінг можна натренувати , 2-3 місяці з середньої англійської ,і легко берете 7-8 , writing набагато кращий в Celpip(звісно ,якщо ви швидко друкуєте ) ,listening ,reading - майже одинакові .
-
Але то вже advanced +++😁
-
Здається 12 то є максимум…
-
www.nbc.ca/personal/accounts/newcomers/celpip-cael.html Вибачаюсь можливо хтось вже пробував таке? Офіційний сайт не повинно бути обманом ?
22 Jan 2023, 05:40
50814/230031
42 minutes ago