Імміграція до Манітоби
-
90 днів на проходження. перміт анулюється якщо на протязі 90 днів не пройти медікал. для ре-ентрі є віза. а сам по собі перміт даз нат ауторайз
-
Є в кондішіон 5) пункт пройти тест , і якщо ви його не пройшли то той перміт який у вас на руках не дійсний для повторного в'їзду
-
яке це має відношення до питання?
-
Може це ще діє, первинний перміт без тесту
-
основне питання - чи обов'язково це робити в Європі зараз, чи можна прилетіти другий раз в Канаду без медікала та пройти його після проходження кордону вже, в Канаді
-
Я думаю, що то офіцер в аеропорту вирішить, що вам робити. Я б особисто пройшов медогляд якомога швидше.
-
на моє питання вони нормально не відповідають, лише те що ми й так знаємо. In certain cases, a Temporary Resident document may be issued with the condition to pass a medical examination. If you do not undergo the requested medical examination, that may have an effect on the outcome of future applications. An immigration officer will review your application according to your situation and according to information previously obtained by IRCC. It will be at their discretion whether to approve your application or not. моє ж питання в іншому
-
так про це написано в моєму месседжі.. вся ситуація
-
Напишіть в ircc
-
Ну я ж не знаю, яка у вас ситуація 😁 якщо ви не пройшли медогляд , то його потрібно пройти протягом 90 днів з моменту отримання перміту.
-
навіщо мені потрібен новий перміт, якщо 90 днів ще не пройшло. питання в іншому на новий перміт податися, маючи діючий попередній?
-
Так, я працевлаштована у Манітобі 😅 дякую велике, Ви мене заспокоїли, бо я вже себе накрутила 🫠
-
Ну це нічого не означає. Я думаю, що ви передчасно панікуєте. Вам видали Т4?
-
Я знаю що вони зробили ребрендинг та змінили назву 🙂
-
ну ми нічого не отримували, навіть рахунки не відкривали. фін туризм то не про нас
-
Якщо їх викупили, то це не означає, що реєстрація у Манітобі припинена. Якщо є офіс у Манітобі, то фірма 99,9999% тут зареєстрована.
-
Цього вам тут ніхто не відповість із 100% впевненістю. Люди, яких знаю, то проходили медогляд, потім їхали по справах. Ті, хто просто приїхали як фінансів туристи, то не проходили медогляд, а просто отримали допомогу і повернулися до Польщі.
-
Мабуть я неправильно сформулювала своє питання 🥲 я мала на увазі що фірма весь час функціонує у Манітобі, просто рік тому її поглинула більша компанія.. але вони платять всі податки, нема ніяких фінансових проблем. Я думала що те що їх поглинула інша компанія може бути підставою до відмови на ПР через SWM. Бо раніше писали що фірма має бути мінімум 3 роки у Манітобі.
-
Отже, таки компанія має бути зареєстрована у Манітобі та функціонувати мінімум 3 роки. Правильно розумію? Якщо компанія на ринку Манітоби 2 роки то вона не годиться для подання на номінацію ні за програмою SWO ні за SWM?
-
А ось таке супер запитання. Зайдемо з іншої сторони. Хто знає. Чи можна податися на ворк перміт, маючи чинний (90 днів на мед іспит не минули) поточний?
22 Jan 2023, 05:40
50843/231594
6 minutes ago