Імміграція до Манітоби
-
Чи мав хтось досвід перекладу документів з апостилем? Знаю, що для Канади апостиль не потрібен. Але ще колись давно зробив апостилі на дипломи про вищу освіту і додатки до них, планувалося що вони знадобляться для інших цілей, але не знадобилися. 4 роки тому підтверджував дипломи через WES Canada, запитань щодо апостилів не було. Тепер відправив дипломи і додатки на переклад, а перекладач каже, що ліпше апостиль навіть не показувати для Канади. Але там є проблема, ті дипломи і додатки проколоті і листок з апостилем підшитий до кожного документа. Воно буде помітно, що там щось є чи було, навіть якщо ті апостилі зірвати. Чи мав хтось досвід з таким і що порадите робити? Мені здається що краще залишити як є і апостиль теж перекласти. Хто що думає?
-
Аааа, ми отримали номінацію!!!! Дякую всім та волонтерам, хто допомагав!!! ❤️🤗 знаю, що ще федералка попереду, але все ж уже значна частина шляху пройдена! П. С. Цінуйте ці чати, бо це найкращі чати, в яких ми тільки були. Теплі та дружні! Ще раз дякуємо❤️
-
Головне отримати номінацію, якщо її нема то в на федералку нема що подавати…
-
Вітаю! 👏 Зараз буду мучати вас стандартними питаннями😂 SWO чи SWM? Довго чекали? Які бали?) Дякую і ще раз вітаю!!!
-
Вау, вітаю на даному етапі! Дякую
-
Маєте на увазі 5 тижнів на вибірку з пулу?
-
Референси від українських работодавців не додавали?
-
Мене бентежить, що досвід не клеймила, але питають підвантажи документи То ви не додавали і Вас не питали?
-
Таке сюди: t.me/ManitobaLife
-
Один з вінніпезьких блогерів дзвонив в прямому ефірі в ircc, я слухала запис, офіцер сказав, що на допомогу можна податися навіть якщо заіхав після 31 березня, головне щоб сама віза була погоджена до 31 березня. А от ті, хто, наприклад, отримали візу пізніше і одразу заіхали, вже не зможуть податись на допомогу. Тому цікаво, чому така різна інформація шириться і яка все ж правдива. Невже офіцери теж не володіють інформацією?
-
Ірина що ви маєте на увазі? Що люди які наприклад подалися до 31 березня, отримали візу наприклад в травні приїхали в липні то вони не можуть отримати допомогу? А ті що наприклад подалися в січні, отримату візу в лютому але заіхали в Канаду в травні то вони можуть податися на допомогу і отримати її?
-
Зараз в Україні наприклад багато чоловіків які мають канадські візи по CUAET і жинкі їх вде тут, але не можуть виїхати бо війна… але ж рано чи пізно війна закінчиться і деякі поприізжають сюди, то вони теж мали би qualified ну це суто моє припущення;)
-
Я вважаю що це цікава думка, це make sense to me )))