Імміграція до Манітоби
-
Я вважаю що це цікава думка, це make sense to me )))
-
Підкажіть, будь ласка, чи уточнював хтось у MPNP чи можна по програмі SWM, отримавши провінційну номінацію і чекаючи розгляду федеральної іти в декрет, якщо ти головний аплікант? Читала, що у правилах має бути безперервна робота, але думаю це трохи інший випадок. Цікаво, як вони це трактують
-
Бачила я того блогера, на телефоні там сидять не офіцери, а просто агенти які мають доступ до файлів та кейсів. Один день вони кажуть одне, другий день інше, а на третій день ще інше. КУК має контакт із імміграційним офісом IRCC, де сидять не агенти, а вже представники саме IRCC і вони напряму кажуть саму свіжу інформацію. Цей блогер не розуміє трошки системи по ходу.
-
Користувач dr_hools, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто-то отправля..") не відповідає мові правил чату.
-
І в тому то і прикол, що на телефоні сидять не представники IRCC, а агенти у яких є доступ до ваших аплікацій. На телефоні працівники IRCC, однак вони просто відповідають вам та заносять нотатки у файл. Вони не приймають рішення та видають інформацію, яка є доступною публічно. Вони не трактують нічого, а просто передають інформацію, яка є доступною Ніяких "агентів" немає. Це державні службовці, хоч вони можуть називати себе як завгодно: call-centre agents та інше, однак вони працівники IRCC із відповідними рівнем доступу до даних.
-
Та це я просто до слова про нього написала☺️ Є офіційний сайт, і там на сайті інформація така сама, як і ту що надали КУК. Щось можливо не встигають дописати і оновити, а тому КУК контактує щодо питань які нас турбують. І в тому то і прикол, що на телефоні сидять не представники IRCC, а агенти у яких є доступ до ваших аплікацій. І вони не володіють всім спектром інформації і тому то їхні суб‘єктивні трактування. Тому треба спиратись лише на офіційний сайт та на інформацію від КУК. Нам, «простим смертним», немає доступу до імміграційних офіцерів😅🙈 Я коли дзвонила на гарячу лінію дізнатись інформацію щодо мого кейсу на PR, то мені агент сказала таку фразу: «зараз як ми говоримо, я бачу що офіцер відкрив ваш файл і працює з ним». Того люди на телефоні - це просто інформаційні агенти по загальним питанням.
-
60 днів
-
Скільки маєш часу на завантаження файлів