Імміграція до Манітоби
-
Мій чоловік чекає на запит вже 7й місяць😪
-
True enough
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо, Олександра Шевчук! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
З чого такі висновки?😕
-
Обережно, це найобка
-
Користувач Lina, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("это развод!заб..") не відповідає мові правил чату.
-
Якщо ongoing employment система закине вас до swm.
-
Доброго дня, підкажить будь ласка, якщо в мене у попередньої роботі не вистачає 10днів стажу до 3 років, то буде зараховано 2 роки, чи всеж порахують як три? Друге питання. Чи додасться стаж з роботи в Манітобі до загального, тобто три роки з минулої праці, і рік з Манітобскої, нібито разом 4, чи ні?
-
Користувач plsfeedyourhead, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите пожа..") не відповідає мові правил чату.
-
Підкажіть будь ласка з приводу Summary Application, я коли заповнював заявку на візу наплутав з датами роботи. В мене не було документів і я вказав приблизно. Зараз нарешті знайшлись документи в Україні та відправили мені військовий квиток і довідку з роботи і я бачу що дати не сходяться з реальними. Я знаю що будуть проблеми скоріше за все при подачі на PR , чи можливо внести зміни? До кого можливо звернутися? Чи це вже при подачі на PR треба буде вирішувати з офіцером? Знаю, що лохонувся, та все ж чи можна виправити ситуацію? Я не хотів нікого обманювати чи щось скрити, просто лайно трапляється.