Імміграція до Манітоби
-
Забув додати - інфа сотка!
-
Скоро будуть видавати українцям громадянство Канади, при тому що навіть з України не треба буде виїжджати. Зараз обговорення йдуть у парламенті.
-
Добрий вечір
-
Доброго дня, маю декілька питань, можливо зможете відповісти: 1. Чи приймуть переклад документів зроблений бюро перекладів з України? 2. Якщо на момент прибуття на територію Канади у мене буде на руках дійсне свідоцтво про несудимість, то чи підійде воно потім для подачі на ПР, чи офіцер запросить отримання "свіжого" свідоцтва?
-
Та я в курсі , в мене ще й кейс не простий. То найближчі пару років сумно не буде!!🤣
-
Добрий день друзі. Дитина навчається у школі. До школи прийшов новий хлопчик, він із Росії приїхали за укр паспортом, жили в Росії. Дитина почала торгувати електронними сигаретами у школі. Моя дитина запитала його, чому вони поїхали з України і тепер приїхали як українці сюди. І сказав, щоб той перестав торгувати сигаретами, бо не хоче, щоб про українців думали погано. Той відповів що піде і поскаржиться скаже що той буліт його за те, що той жив у Росії. Що робити? Дякую!
-
Серйозно?! Вас же сьогодні вже попереджав.☝️
-
Вибірки по четвергам проходять , тобто наступна може бути 15 або 22 грудня
-
Було б гарно, але наступний відбір прогнозовано може бути 19 чи-то 20 грудня.. а коли їх обробляти, якщо наступні 2 тижні святкові та мають багато day off? А далі повернення до роботи вже з 3 січня, та там вже повинен бути наступний вибір кандидатів. Але я пам'ятаю, що товариша відібрали майже під бій курантів у далекому 2016 чи 2017 році, то може бути все, що завгодно. Тримаймо кулачки ✊