Імміграція до Манітоби
-
Я бачу на сторінці на офіційному сайті про спонсорування, що там parents and grandparents. Тож, можливо, однакові умови
-
Та напевно неважливо. Щоб спонсорувати батьків, то ви це можете робити тільки через лотерею. Щодо grandparents, то я навіть не цікавився яка там процедура.
-
Тож неважливо, виходить, що я не вкажу її в анкеті
-
Можна, через програму family sponsorship, але там дуже строгі критерії.
-
З пояснення виходить, що так, звичайна процедура. І це має сенс, адже за 24 місяців ті, хто реально виїхав із Україні і потребував допомоги від Канади, встигнуть її отримати.
-
Якщо номінацію отримали та подались на федеральний етап, то можна із погодженням з офіцером змінити роботу. До отримання номінації то не можна, бо фактором що дає 500 балів є саме продовження роботи на того ж самого работодавця. Якщо змінити роботодавця починаєте процесс подачі спочатку, тобто з відпрацювання нових 6 місяців
-
ех, жаль😒 доведеться тягнути лямку або набивати рік досвіду на поточній роботі Або почекати пару місяців на номінацію
-
Immigration Manitoba
-
Ну чому ж?)) Вони за стабільність, а стабільність, то без змін у фінансовому становищі, а це якраз ваша робота.
-
Це дозволяє роботодавцям маніпулювати і тримати працівника на одному місті
-
Підскажіть будь ласка на якому сайті подаватись на номінацію?
-
🤡. Дибільні в канаді програми
-
Робота має бути кращою за теперішню. Тоді в такому випадку офіцер напевно перехід погодить
-
А є значення на яку роботу змінити ? Це має бути більше оплвчувана , чи будь яка ?
-
Чому це? Якщо вам роботодавець каже зо хоче вас підвищити по посаді, той ви це приймаєте. Ви роботодавця змінити не можете а по вертикалі ви вільні рухатись в структурі роботодавця 😜
-
Дякую
-
Тому ви можете після подання заяви на федеральний етап узгодити зміну роботи з офіцером
-
Я як роботодавець можу 3 роки не підвищувати або понижувати заробітню плату і робити невиносні умови праці або просто працювать за 3х
-
Саме тоому маніпулювати роботодавець може лише у проміжку між вашим запитом на employment verification letter та подачею на федеральний етап)))
-
Подавайтеся через спецвибірку, там немає прив'язки до роботодавця
22 Jan 2023, 05:40
51390/230163
less than a minute ago