Імміграція до Манітоби
-
Що нервую ?
-
Правильно робите .
-
Дякую вам
-
Може і не спитають
-
Але може це мені так пощастило . Хто знає
-
SWO
-
Ви йшли по swm , чи по спец стріму ?
-
Всiм вiтання . Хто знаэ в Вiннiпезi Манiтоба лецинзованного iмiграцiйного консультанта ? Дякую
-
Вітаємо, Bogdan Boyko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Чи є можливість маючи PR якось потягнути батьків за собою, які вже теж працюють в провінції?
-
а як щодо сімейної імміграції в Канаду? Де діти виступають спонсорами
-
Ні на жаль, вони мають імміграційний процес самі проходити, це вважається окрема від вас сім’я в плані імміграціі…
-
Дякую, якщо будуть бали 8,7,7,6. То результат буде 7, правильно?
-
треба щонайменше по кожній із дисциплін отримати 4 бали
-
Зорієнтуйте будь ласка по розультатам тесту celpip, чи рахують загальний середній бал, чи по найменшому? Чи без різниці для імміграційної форми?
-
Я вагаюсь на який тест записуватися, впевнена що в своїх силах, в мене сильна граматика, та і останні 5 місяців відвідую курси. Але в мене ж такий синдром ступору в стресових ситуаціях. Тут майже всі напевно радять celpip?
-
Саме по цій програмі – дохід на двох людей близько 40К в рік, що не є чимось неймовірним
-
а що значить лотерея?
-
Дивлячись яка іміграційна програма, до прикладу по Skilled Worker Manitoba за кожну окрему дисципліну дають окремий бал для імміграції
-
CUAET holders who are already here in Canada will have until March 31, 2024, to extend or adjust their temporary status through these measures, free of charge Хтось може роз’яснити це ?) це можно отримати свіжий вп чи що ?)
22 Jan 2023, 05:40
51439/230461
33 minutes ago