Імміграція до Манітоби
-
Ось чат, де такі питання розглядаються: t.me/ManitobaLife
-
Carpathia, але це спілка була кредитна, там у них якісь моменти, продали більшому банку свої активи
-
Та це не мені в мене в Вінніпезі дружина та двоє дітей,правда старший втягується до роботи, а жінка медик зараз на мінімалці
-
Я особисто вважаю що до моменту подачі ЕОІ, можна й отримувати. Але то моя ОСОБИСТА думка. Вам ТАР не дадуть, якщо ви вже отримали одноразову допомогу, хіба через кілька місяців.
-
Тобто про ТАР краще забути і просто працювати
-
Це буде вирішувати офіцер, але я особисто не знаю жодного кейсу, коли люди отримували ПР, будучи на фінансових допомогах (типу welfare).
-
Дякую
-
Писали, що отримання фінансових допомог, ставить хрест на іміграції (одноразова 3000 і не фінансова допомога не рахується
-
Вітаю,чи отримання коштів по програмі ТАР завадить PR
-
Cibc,RBC
-
Є банки які без СІН оформлюють дебетові карти? Чи це неможливо? Як називається укр банк?
-
Дякую
-
Може і не прийти. Перевіряйте краще статус у кабінеті ircc
-
Сюди: t.me/ManitobaLife
-
Якщо еміграція то тіж самі емігранціні програми що і для всіх.
-
Як турист можна в’їхати на пів року без візи. Все що потрібно закордонний паспорт та попередня авторизація (там форма заповнюється за пару хвилин та коштує пару баксів)
-
Не розбивайте повідомлення. Хай почне з гуглення "express entry" та "provintial nomination program pnp" Так,з більшості країн Європи треба лиш eta за 7 наче доларів, щоб в'їхати як турист
-
Тобто абсолютно нема різниці, а по туристичній візі є спрощення ?
-
Дякую, то не мені, а знайомій
-
Вивчайте програми, набирайте бали. Процес один для всіх однаковий (деякі посладбення є для українців лише). Програм сотні
22 Jan 2023, 05:40
5150/230800
2 minutes ago