Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Алексей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Та то ще як на яку позицію...
-
Після Манітоби старт почали відповідати. Але я дотримуючись всіх рекомендацій не встигаю більше 2-3 в день скласти.
-
Та як склав так склав. Можна його купити професійне. Багато блогерів на цьому заробляють. Можна через Манітоба старт робити. Я так робив. Я спочатку, взагалі, наше розсилав, потім з Манітоба старт трохи підрихтував і знову і весь час тепер підрихтовую потрохи ... Але всі роботи , що мав, то через знайомих... На жаль на резюме ніхто не відповідає...
-
Доброго вечора, може хтось порекомендувати бюро перекладів? Буду дуже вдячна.
-
Друзі, підскажіть, будь ласка, при подачі EOI в освіті для бакалавра обирати "Three or more year post-secondary degree" правильно?
-
У мене) діючий український ФОП, завіряю підписом і печаткою
-
Друзі де можна перекласти документи з російської та з української на англійську мову в Вінніпезі?
-
Ще 1 питання, можливо хто підскаже. Якщо дружина (не основний аплікант) була тут в Вінніпезі 10 років тому 3 тижні по візітор візі, чи потрібно це підтверджувати документально, і якщо так, то які саме документи потрібні?
-
Дуже вдячна.
-
обов‘язково вказувати в анкеті. Із документів копія паспорта з візою, лист якщо залишився з номером UCI хоча я можу здогадуватися що цей номер у неї зараз такий самий
-
@Portunol Василь. В Україні онлайн можу тільки його порекомендувати. Надсилаєте скани якісні, отримуєте кольорові скани перекладів
-
Чудово
-
А переклади треба в Вінніпезі завіряти?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна отримати в онлайн банкінгу rbs виписку з банку? (Для оренди квартири)
-
В відділенні роблять , якщо рахунок старше одного місяця можна стейтмент роздрукувати самому
-
В порядку черги, і сам стейтмент 5хв
-
А у відділенні роблять за один день?
-
Хто подавався через SWM, перевіряйте свою пошту чи спам, вже почали присилати LAA, хоча на сайті ще офіційно SWM вибірки немає 😁👍
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримали LAA, чи варто скласти тест англійську та піднімати свої бали? якщо здам тест, потрібно його здати до відправки всі документи чи можна і після ?
22 Jan 2023, 05:40
51564/229743
8 minutes ago