Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, може хтось порекомендувати бюро перекладів? Буду дуже вдячна.
-
Друзі, підскажіть, будь ласка, при подачі EOI в освіті для бакалавра обирати "Three or more year post-secondary degree" правильно?
-
У мене) діючий український ФОП, завіряю підписом і печаткою
-
Друзі де можна перекласти документи з російської та з української на англійську мову в Вінніпезі?
-
Ще 1 питання, можливо хто підскаже. Якщо дружина (не основний аплікант) була тут в Вінніпезі 10 років тому 3 тижні по візітор візі, чи потрібно це підтверджувати документально, і якщо так, то які саме документи потрібні?
-
Дуже вдячна.
-
обов‘язково вказувати в анкеті. Із документів копія паспорта з візою, лист якщо залишився з номером UCI хоча я можу здогадуватися що цей номер у неї зараз такий самий
-
@Portunol Василь. В Україні онлайн можу тільки його порекомендувати. Надсилаєте скани якісні, отримуєте кольорові скани перекладів
-
Чудово
-
А переклади треба в Вінніпезі завіряти?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна отримати в онлайн банкінгу rbs виписку з банку? (Для оренди квартири)
-
В відділенні роблять , якщо рахунок старше одного місяця можна стейтмент роздрукувати самому
-
В порядку черги, і сам стейтмент 5хв
-
А у відділенні роблять за один день?
-
Хто подавався через SWM, перевіряйте свою пошту чи спам, вже почали присилати LAA, хоча на сайті ще офіційно SWM вибірки немає 😁👍
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримали LAA, чи варто скласти тест англійську та піднімати свої бали? якщо здам тест, потрібно його здати до відправки всі документи чи можна і після ?
-
Дякую
-
0 балів. Тому і люди і здають мову, якщо бачать, що балами без мови не добирають.
-
А скільки вони тобі балів дают в такому разі ? За мову
-
В смислі? Якщо ви вже отримали LAA, то вже нічого не потрібно. Пам'ятайте, що тест з мови не потрібно тільки тоді, коли TEER 0-3 робота по SWM.
22 Jan 2023, 05:40
51568/229743
8 minutes ago