Імміграція до Манітоби
-
Чудово
-
А переклади треба в Вінніпезі завіряти?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна отримати в онлайн банкінгу rbs виписку з банку? (Для оренди квартири)
-
В відділенні роблять , якщо рахунок старше одного місяця можна стейтмент роздрукувати самому
-
В порядку черги, і сам стейтмент 5хв
-
А у відділенні роблять за один день?
-
Хто подавався через SWM, перевіряйте свою пошту чи спам, вже почали присилати LAA, хоча на сайті ще офіційно SWM вибірки немає 😁👍
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримали LAA, чи варто скласти тест англійську та піднімати свої бали? якщо здам тест, потрібно його здати до відправки всі документи чи можна і після ?
-
Дякую
-
0 балів. Тому і люди і здають мову, якщо бачать, що балами без мови не добирають.
-
А скільки вони тобі балів дают в такому разі ? За мову
-
В смислі? Якщо ви вже отримали LAA, то вже нічого не потрібно. Пам'ятайте, що тест з мови не потрібно тільки тоді, коли TEER 0-3 робота по SWM.
-
Для чого? Ви прийшли відбір вже. Подавайтеся на номінацію.
-
Навіщо вам їх піднімати ? Ви вже отримали laa
-
Ну ми подавали без мови, TEER 2 і думали сдам позже тому, що записів немає на CELPIP, пройшла неділя тільки і прийшлоо сьогодні LAA, я так розумію, що не як вже сдати мову і повищити свої бали ?
-
Ну ще не вибрали. LAA - це право податися на номінацію. Номінація підтверджує вибір. Федерали перевіряють на судимості , тероризм, тощо.
-
Ні, не потрібно. Якщо там у вас простять засабмітити тест з мови, то пишете коротке пояснення, що ви працюєте TEER 0-3, мова не вимагається і додаєте скрін з сайту і посилання на програму. Все буде ок.
-
Як я розумію, то вони тільки перевіряють і розглядають ваші доки, там конкурсу немає вже. Вас вже вибрали
-
Та на Федералку не потрібен тест так?
-
Це і моє питання було 🤣 якщо мова нічого не змінить вже тоді супер)
22 Jan 2023, 05:40
51576/229836
5 minutes ago