Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, якщо поселення в готель по прибутті лише на кілька днів, куди треба звернутись за переселенням до іншого?
-
¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡ In Timе ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡wrote on 24 Mar 2023, 01:53 last edited byДоброго дня, хтось може підказати, якщо був на статусі тимчасового укриття в європі і приїхали до канади, пробули місяць але нам треба закрити деякі справи в європі, чи можемо ми вилетіти на статус шенгену? Ящо пробули всього місяць. Може хтось точно знає
-
Зрозуміла, сподіваюся тоді все буде окей, а підкажіть ще будь ласка такий переклад документи підійде чи обов'язково щоб заверити його тут у Канаді?
-
Супер! Дякуую!
-
Так, можна. Але пройдіть тут медогляд обов'язково
-
Все підійде
-
¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡ In Timе ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡wrote on 24 Mar 2023, 02:20 last edited byМед екзам тут?
-
медицину пройти для Канади на протязі 90 днів з моменту в‘їзду щоб не анулювали Ворк Перміт
-
шенген дозволяє перебувати в країнах шенгенської зони 90 днів на протязі 6 місяців. Порахуйте свої дні
-
спеціалізовані клініки повинні самостійно відправити ваш медогляд в систему. На руках залишається тільки e-tracking це документ з клініки з вашим фото. Якщо колись виникнуть питання ви зможете показати цей документ.
-
¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡ In Timе ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡wrote on 24 Mar 2023, 02:35 last edited byчи я помиляюсь?
-
¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡ In Timе ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡wrote on 24 Mar 2023, 02:35 last edited byвсі доки тут в канаді зробили, але не впевнений як працювало то все в польщі. здається там люди заїзжали і були на шенгені з автопродовженням
-
А якийсь фідбек після медогляду має бути? Бо дружина пройшла,але на ел.пошту нічого не приходило. Чи в клініку де проходила треба йти?
-
я не була у Польщі тому не підкажу. Я не впевнена що при поверненні з Канади, офіцер в аєропорту буде шукати щось інше для вас, ви їдете в країни Шенгену не з України наразі для їхньої лояльності, тому будуть діяти загальні правила в‘їзду до Ш зони по українському паспорту з третьої країни. Це моя думка
-
Доброй вечір, раніше писала щодо decline laa, кабінет вже оновився, але я не можу знайти де відмовитися від номінації , допоможіть будь ласка хто знає де воно є
-
Здається, потрібно написати у підтримку, щоб вони відхилити вашу заявку. If you receive a LAA, but your points have decreased or your personal information is not accurate, you do not have to proceed to submit a MPNP-SW Application. Please contact us and we will cancel your EOI submission.
-
Дякую, вже написала їм, чекаю відповіді тоді
-
Краще сюди: t.me/ManitobaLife Бо це тематичний чат.
-
З Німеччини можно відїзжати на 21 день попередньо повідомивши владу. Залежить від країни
-
Дуже Гарно
22 Jan 2023, 05:40
51611/229857
8 minutes ago