Імміграція до Манітоби
-
для ЕЕ потрібно, звичайна через провінцію ні
-
То що і в вес підгружати і в ім центр? Чи ім центр все пошле? Є можливість підготувати всі доки з перекладами в ім центрі і хай шлють самі. Там же є пакет в Канаду ...
-
При дешевому варіанті , яку послугу замовити ? Яка назва?
-
я не знаю чи вони завіряютт щось що вже завірено кимось. Мій досвід це переклади у ворді переслала нотаріусу, вона все перевірила, і завірила мені через тиждень своїми печатками і ПІБ
-
Svitlana Виходить, що можна замовити переклади усіх документів (дипломи і тд) у перекладача без печатки і підпису. І безкоштовно зівірити їх в іміграційному центрі? Цього буде достатньо для провінційного і федерального рівнів?
-
З перекладами і завірять вони
-
В ім центрі?
-
в кого?
-
Я розумію, але якщо в них все зразу замовити...
-
Там ще є російська і англійська.
-
Та читаю... напевно їм напишу ...
-
не пам‘ятаю, почитайте уважно, там українська мова😂😂
-
не знаю чи всі, тому що може бути довго дуже, людей багато! Я там робила тільки ті що необхідні саме з таким завіренням! Вона одна і людина. Онлайн в Україні роблять швидко і доступно по ціні, все підходить і клятви вказані
-
Добрий день! Летимо 27-го Вільнюс-Париж-Торонто. У Парижі на пересадку 1.35,з терміналу B2 у термінал E2. З нами інвалід. Встигнемо?
-
Пункт 2, це у них якийсь запис , на ми подамо посилання і офіцери зайдуть?
-
Якщо можна, не потрібно це писати по всіх групах, і якщо кінцева точка торонто, то вам і групи торонто треба👍
-
Майже ні в якому. З такими запитаннями до іншого чату, там є банківські працівники t.me/ManitobaLife
-
Ви вже питалися про це неодноразово. Оцінка потрібна тільки для ЕЕ. WES має єдину опцію для цього. На українському сайті дуже детально все розписано, читайте уважно. Якщо ви не йдете через ЕЕ (це модна зрозуміти, якщо ви відповідаєте критеріям ЕЕ) , то оцінка освіти не є обов'язковою.
-
Підкажіть будь ласка, в якому банку можна оформити рахунок у день звернення?
-
Чому? Що можна зробити? Як підготуватися?
22 Jan 2023, 05:40
51690/233449
10 minutes ago