Імміграція до Манітоби
-
Ви мусите вказати свою історію і на провінційному і на федеральному етапах. Те, що ви не клеймите бали ,не означає, що ви не даєте інформацію. Наприклад, вам 30 років, вас офіцер обов'язково запитає, що ви робили після школи чи коледжу, який закінчили у 21 рк.
-
Можете не тратити час, що хлопці й дівчата тут кажуть то робіть. Уже тиждень з зам мера на їх телефони звонили особисті робочі, всюди автовідповідачі. Вона залишила купу повідомлень, бо запросила для українців і хотіла допомогти з доками і ніхто не відповів. Вона в шоці поки що перебуває від такого відношення сама. Ще поїдемо особисто, але я вже відчуваю, що надії мало. Тому помагають тут , на тому і їдемо, я ж писав , тут вліво вправо і все. Звичайно, ЕЕ більш прозоро, але там і вимоги більші. Щасти Вам!
-
Пам'ятаю, поїду не так просто поїхати, як працюєш кожен день. Відпишуся в групі про результати. Питання про part-time будемо піднімати(бо у нас на зиму розрив в селі у багатьох роботодавців, за житло компенсують , а от зп платити не можуть) а також чи може громада підтримати людей іnvitation letters
-
А так можно? Бо я живу на одній вулиці з мером, правда з мером із Брендона 😂
-
Вітаємо, Alleria! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua