Імміграція до Манітоби
-
Можете не тратити час, що хлопці й дівчата тут кажуть то робіть. Уже тиждень з зам мера на їх телефони звонили особисті робочі, всюди автовідповідачі. Вона залишила купу повідомлень, бо запросила для українців і хотіла допомогти з доками і ніхто не відповів. Вона в шоці поки що перебуває від такого відношення сама. Ще поїдемо особисто, але я вже відчуваю, що надії мало. Тому помагають тут , на тому і їдемо, я ж писав , тут вліво вправо і все. Звичайно, ЕЕ більш прозоро, але там і вимоги більші. Щасти Вам!
-
Пам'ятаю, поїду не так просто поїхати, як працюєш кожен день. Відпишуся в групі про результати. Питання про part-time будемо піднімати(бо у нас на зиму розрив в селі у багатьох роботодавців, за житло компенсують , а от зп платити не можуть) а також чи може громада підтримати людей іnvitation letters
-
А так можно? Бо я живу на одній вулиці з мером, правда з мером із Брендона 😂
-
Вітаємо, Alleria! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ще раз. Роботодавці мають перерви в роботі не виходить людям працювати по 6 місяців, чи парт тайм . А людей на роботу хочуть. І люди хочуть працювати і отримати пр. І мерія хоче запросити людей. Тому хочуть звернутися... щоби вийти з тієї ситуації І всі умови читали І не раз ... Коли сесії проводять для загалу І чи проводять , краще скажіть ... за це будемо дуже вдячні