Імміграція до Манітоби
-
За скільки до закінчення дії візи треба подавати extension? Чи є така інформація?
-
Тут в групі хтось 100% писав, що подовжили іміграційну візу, але не можу знайти. І точно пам‘ятаю, що людина та писала про отримання ПР в листопаді чи грудні 2021, тобто збирались летіли, але не встигли. То чоловікові подовжили візу. Я ще тоді дуже на замітку то взяла, бо актуальне для багатьох , я думаю. Але на скільки часу - от питання теж.
-
О ну це вже щось! Саме за це я питала! Я розумію ніхто не гарантує, але хоч надія на подовження/extension тої візи є!!!❤️ трохи час потягнути…
-
Дякую щиро. Буду пробувати цей варіант блище до літа🙏
-
Привіт всім , ми сімя з 3 людей шукаємо квартиру до 1200 з ліфтом або перший поверх …. Може хтось може допомогти рекомендацією , дякую
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка дипломи для отримання PR потрібно робити з апостилем чи лише переклад у ,,Поліглоті,,?????
-
Користувач Oksy40, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("В Канаде апости..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт! Чи може хтось підказати? Я працювала 3 місяці в Онтаріо субконтрактором та проживала у родичів. Тепер 6 місяців працюю в Манітобі. По якій програмі варто пробувати подаватися на PR? Читала, що не по всіх програмах тепер проходжу 😭
-