Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, можливо і вас уввели в оману, це для імміграції по програмі кваліфікованих кадрів і існує ця програма роками ...
-
Дуже дякую!
-
Ну так це зовсім інша опера... Де ви бачете що це зміни ??? Ви бачили коли ця інформація була викладена і до чого вона ???
-
Можливо,просто читав в декількох чатах що на кредитку потрібний сін,і в Scotia банку також мені сказали що треба сін.
-
Мені і кредитову відкрили Але може тому що я показав апликейшн на сін, що просто чекаю його
-
Доброго вечора! Поясніть, будь ласка, до якого віку діти можуть отримати PR разом з батьками? Якщо на день подачі заявки дитині ще не було 18 років, але під час розгляду виповнилось, чи зможе така дитина отримати PR разом з батьками?
-
Ваш коментар як з совка - офіційна інформація не офіційна а я вам скажу по секрету від тьоті Цилі з малой Арнаульской із Одеси чув... ))) Не робіть людям стрес, його й так вистарчає всім українцям ! Маєте офіційний документ про зміни, викладайте будь ласка...
-
Наскільки я знаю то ні,але це для дебетової,для кредиток точно треба СІН.
-
Мені там відкрили без сін Він на той час не встиг прийти Його чекати 2 тижні
-
Не в всіх банках
-
Можна і без сін, тільки рахунок
-
тут на федеральну поміч
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?utm_source=fact-sheet&utm_medium=pdf&utm_campaign=ukraine.html