Імміграція до Манітоби
-
Користувач skrypka1, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Что дает 500 ба..") не відповідає мові правил чату.
-
▪ 72 - Technical trades and transportation officers and controllers ▪ 74 - Mail and message distribution, other transport equipment operators and related maintenance workers ▪ 75 - Helpers and labourers and other transport drivers, operators and labourers ▪ 94 - Machine operators, assemblers and inspectors in processing, manufacturing and printing ▪ 95 - Labourers in processing, manufacturing and utilities
-
Та чого кожен? Той, хто захотів, мав відповідні критерії , той і зробив. Є багато людей, які прилетіли до Канади виключно для заробітків, але таких у Манітобі небагато, бо за заробітками потрібно їхати до Торонто, там жити по 6-8 людей в квартирі і тоді щось реально швидко заробити і за три роки поїхати геть.
-
Сорі за офтоп знаю що тут обсуждаємо виключно манітобську програму… Мене деколи питають знайомі які самі «найлегши» провінції в плані отримання номінації та ПР? Я потрошку читала преріі провінції, то мееі здається Манітоба поки що найпростіша…
-
Не подалися через які причини? Я виключно знаю людей, які подалися або планують податися, як тільки відпрацюють 6 місяців.. Так, є деякі сім'ї, які повернулися до Європи та України, бо зрозуміли, що Канада не для них. Не тільки Манітоба , а й інші провінції. Можливо, люди просто не знають як правильно податися або їм не вистачає балів