Імміграція до Манітоби
-
А термін " азіатська країна" теж расизм ?
-
Чи можна вам написати особисто?
-
Вірно) але в самому розділенні на світлокожих/темнокожих/азіатів/європейців нічного поганого нема) це ж факти, та доки сюди не додається неповага (саме за коліром шкіри) - нічого страшного тут нема Вибачаюсь за офтоп, просто моралісти, які люблять виправляти інших там, де це недоречно та провокувати - лише сміх викликають P.s. я сам "напів-темношкірий"😁
-
Дякувати богу в Україні домінують праві сили
-
Нагадаю, що за дискримінаційні пости учасник чату видаляється відразу без пояснення.
-
Як вважаєте чи може ускладнити процес на PR, якщо подаватись на one-time top-up to Canada Housing Benefit? CRA розсилає мейли з інформацією про бенефіт www.canada.ca/en/services/taxes/child-and-family-benefits/top-up-canada-housing-benefit.html?utm_source=search&utm_medium=googleads&utm_campaign=nfa+pab+one_time_top_up_chb&utm_term=en_benefitsgrants&utm_content=2022-12-12_0050&gclid=EAIaIQobChMI1paCw8PP_AIVohx9Ch1IGgNfEAAYASAAEgJhnfD_BwE
-
Китай, Індія, Філіпінці.
-
Думаю вам не варто розвивати цю тему🙈
-
😂😂😂😂😂😂😂
-
Підставою для расизму є науково необґрунтовані політичні теорії, що виводять з біологічних особливостей людських рас (колір шкіри, структура та колір волосся, риси обличчя, будова тіла тощо) їхню нерівноцінність, обґрунтовують поділ на «вищі» раси (творців цивілізації) і «нижчі», не здатні до самостійного культурного прогресу. Якщо зазначається колір шкіри - то расизм🤷🏻♀️
-
А звідки більшість іммігрантів саме в вініпезі? Індія?
-
Ну мені доводилось бачити лише поляка який їздить сюди кожного року на заробітки
-
Це не расизм) білих = "світлокожих", немає тут расизму
-
Ти про шо ?
-
А давайте без расизму)
-
Нуууу так! Відвідавши мовні курси в Red River College…, то в моїй групі представники: Уругваю, Бразилії, Колумбії, Казахстану, Китаю, Іспанії та інші, бо не з усіма познайомився. І це лише, як ви сказали «з білих країн».
-
Багато зустріли нових емігрантів з білих країн ?
-
Ага. І чим саме для уряду Канади/Манітоби ми (Українці) кращі?
-
Але ж Канада і саме манітоба зацікавлена саме в українцях
-
Мені здається (лише мені) , що балл по МПНП може залишитись на рівні 720-750. Бо знаю багато людей, що навіть, зовсім не знають про міграційні програми. Пара моїх одногруппників поїхали завсім без документів про осаіту та знангя мови. Та скільки ще повернеться "бо це не Європа" Я так просто себе заспокоюю, бо, якщо сдам CELPIP на 6 (так ню, це не легко, але буду робити уск можливе) та моїми даними в мене десь 760 виходить (з роком роботи)
22 Jan 2023, 05:40
521/236315
2 minutes ago