Імміграція до Манітоби
-
Я хочу через місяць, ви як готуєтеся ?
-
там 3-4 завдання, теми будуть щоразу різні, тому даже якщо вам їх понаписують то не факт що зможете підготуватися. Пошукайте в youtube є повно відео саме з викладачами з селпіп, вам буде трохи знайомо. Головне це встигнути наговорити за 60 секунд! Тому беріть любу тему чи питання і вчіться швидко говорити. Наприклад: дали 2 картинки з кімнатами та різними полами. Аргументувати чому одне покриття краще чим інше.
-
Тоді діліться досвідом 😉
-
A WES Gateway Program credential evaluation report can help eligible individuals continue their education, become licensed in their field, or take the next step on their career pathway in Canada. The report can be accepted by higher education institutions, regulatory bodies, and employers.
-
Можливо вам пригодиться,я коли готувалась до екзамену перше здала пробні тести з Listening I Reading на сайті Celpip,взнала приблизні бали і почала працювати над Writing i Speaking,для початку вивчила специфіку завдань з Speaking бо є свої особливості ,а з письма тренувалась писати тексти на рандомні теми з інтернету на час,після цього закидала в чат GPT і просила оцінити за школою CLB і він давав оцінку і вказував де помилки і як краще їх виправити)