Імміграція до Манітоби
-
Ага ! Спасибі !
-
Добрий день , запропонуйте перекладача будь-ласка .
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, при приїзді в Канаду, в паспорті роблять відмітку про прибуття в країну?дякую
-
t.me/ManitobaLife
-
Типова помилка, через яку до вас може написати офіцер для роз'яснення: дехто із головних аплікантів не вказує місце роботи чоловіка в Україні чи поза межами Канади, бо думає, що то не важливо. Або не вказують у settlement plan , чим чоловік тут буде займатися, коли прибуде до Манітоби. Це все потрібно вказувати. Історію роботи чоловіка також потрібно вказувати в апілкації, хоча документально можна не підтверджувати.
-
Ще одна помилка: у settlement plan дехто все пише дуже загально, замість Манітоби чи конкретного міста, робить референс до Canada. Best healthcare in Canada, great Ukrainian community in Canada , etc. Ваш план має відображати ваше економічне становлення саме у Манітобі, причини, чому ви вибрали Манітобу, мають описувати саме Манітобу/Вінніпег/Морден/Брендон тощо.
-
Маю досвід, що не завжди ставлять відмітки.тому запитала.
-
Ніколи не ставили штам, якщо чесно. Перший раз я прилітав у гості до Канади, то коли вже летів назад, ходив по аеропорту Торонто і приставав до прикордонників поставити мені штамп 😂 Дивилися як на пришелепка якогось 😜 і не розуміли, що я хочу. У той час я щиро вірив (великий дядько був хоча), що відсутність штампу у паспорті може викликати підозру у європейський прикордонників, що я незаконно перетнув кордон. Така маячня....
-
Вітаємо, Olha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт! Я та мій кіт шукаємо сусідку у 2 bedroom квартиру🏠🤍 Північ Вінніпегу, новий багатоквартирний будинок будинок (саблет). Зручна та просторна квартира з пральною машинкою та сушкою, без меблів. ✔️ Поруч Walmart та Real Canadian Superstore ✔️ Гарна транспортна розв’язка 🐈⬛ Pet friendly 💸 850CAD з особи (у цю вартість вже входить інтернет, парковка та всі комунальні розходи) 🔑 Заселитись можна з 5.04