Імміграція до Манітоби
-
Маю досвід, що не завжди ставлять відмітки.тому запитала.
-
Ніколи не ставили штам, якщо чесно. Перший раз я прилітав у гості до Канади, то коли вже летів назад, ходив по аеропорту Торонто і приставав до прикордонників поставити мені штамп 😂 Дивилися як на пришелепка якогось 😜 і не розуміли, що я хочу. У той час я щиро вірив (великий дядько був хоча), що відсутність штампу у паспорті може викликати підозру у європейський прикордонників, що я незаконно перетнув кордон. Така маячня....
-
Вітаємо, Olha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт! Я та мій кіт шукаємо сусідку у 2 bedroom квартиру🏠🤍 Північ Вінніпегу, новий багатоквартирний будинок будинок (саблет). Зручна та просторна квартира з пральною машинкою та сушкою, без меблів. ✔️ Поруч Walmart та Real Canadian Superstore ✔️ Гарна транспортна розв’язка 🐈⬛ Pet friendly 💸 850CAD з особи (у цю вартість вже входить інтернет, парковка та всі комунальні розходи) 🔑 Заселитись можна з 5.04
-
Вітаємо, Yuri Yuri! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, цікавить питання вибірки для українців по SWO parhway. Відпрацювавши півроку в Манітобі та маючи тест ielts рейтингові бали згідно аплікації - 470. Цього буде цього достатньо для імміграційного процесу? Чи зважати на ці бали (вони невисокі для загального пулу), або орієнтуватися тільки на self assessment та набір більше 60 балів?
-
Доброго дня, раніше піднімала тему щодо decline LAA якщо ви допустили помилки при подачі EOI , так як в профілі така функція відсутня написала їм на почту 23.03 , що хочу decline і мені сьогодні відповіли тобто навіть раніше заявлених 10 робочих днів. Ось що відповіли: This is to acknowledge that you are declining your LAA. Please ignore any further emails that you will receive regarding this LAA. In the future, if you wish to resubmit an EOI you must make sure that you do meet one of the MPNP streams and create a new EOI profile with new username (do not reuse your old username). Дівчина (не помню її нік) яка також з цим стикнулась і чекає три тижні на відповідь просто надішліть їм нового листа. Не робіть помилок і ретельно все перевіряйте перед подачею EOI , особливо уважно рахуйте ваш досвід , всім щасти, а я буду переподавать EOI заново😂
-
Привіт хто знає як можна продовжити study permit дитині ? Дякую