Імміграція до Манітоби
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Якщо ви курс не закінчили, то не піде таке
-
Вітаю! Маю три з половиною роки навчання в ВУЗі, є довідка, але заклад не закінчив бо виїхав за кордон. Це 1993-1997 роки. Чи можу я декларувати ці роки як postsecondary education , якщо так, то треба підтвердити через Wes(?) і для цього зробити переклад довідки? Дякую за відповідь
-
Всім привіт. Є хто з вінклера?😊
-
Ок. Чи являється канадське посвідчення водія другого класу kind of trade certificate?
-
Підкажіть будь ласка який мінімальний бал був в останній вибірці Manitoba PNP?
-
Наскільки я пам'ятаю, тут така ситуація. Іноді буває, що подаєтесь на якийсь документ, і вашій дитині в той момент скільки-то років, і це називається "locked in", тобто важливо, скільки було на тот момент. Якщо ви не були ще в Канаді в 2014му, то вас це точно не буде стосуватися Але це я так пам'ятаю, не можу дати 100 відсоткової гарантії, що це правильне трактування
-
Здається я не пройду вибірку для іміграції навіть у Манітобі 🤔 44 зі 100 та 597 з 1000 🥲 ну, хоча б подивився на Канаду :)
-
Користувач Vitalii Barykin, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вітаю , может к..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаю , может ктото подсказать ,если я работал в торонто и переехал жить в винипег , то мне нужно будет больше , чем пол года работать на одной работе ?
-
Користувач Vitalii Barykin, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте , ..") не відповідає мові правил чату.
-
Здравствуйте , может ктото подсказать ,если я работал в торонто и переехал жить в винипег , то мне нужно будет больше , чем пол года работать на одной работе ?
-
Скиньте силку будьласка