Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, у мене питания щодо зміни роботи, йдемо по SWM, після того як подали заявку на федеральний рівень, требо писати листа щоб отримати дозвіл на зміну роботи, чи можно лише поставити перед фактом, що робота була змінена ?
-
Вітаємо, Roman Borys! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім привіт! Компютерний технік з України, зараз знаходжусь у Вінніпезі та надаю послуги профілактики ноутбуків за дуже приємною ціною. Якщо у вас шумить, гріється, гальмує ноутбук, звертайтесь, я знаю як це виправити та надати вашому ноутбуку нове життя, буду радий допомогти.
-
Якщо почнете оформлення документів з понеділка, то це ні на що не вплине. Як мені відомо, то ворк перміти видаються 24/7
-
Вітаю ! Тільки починаю вивчати програми імміграції . Під кажіть будь ласка : 1) Якщо подаватись на номінацію через SWM ,підтвердження диплому не потрібне ? Найвищий диплом мається Спеціаліст ,чи можливо його підгрузити як Master's degree ,чи все ж таки краще підтвердити його спочатку в дізнатись чи прирівняють вони його ? 2) Стосовно грошей на рахунку по цій програмі . Десь чула ,що люди подаються на номінацію без цих 10 тис. а показують свій стабільний дохід та витрати ,маючи перманентний контракт . Чи це я щось не так зрозуміла ?
-
Дякую !
-
Вітаємо, Grizzly! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua