Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви на момент подачі аплікації (після ЕОІ) будете працювати, то ви повинні завантажити діючий офер або employment verification letter. Там буде спеціальна вкладка job offer. Зв'язок потрібно для ЕОІ. Вас будуть перевіряти, в т.ч. і по SIN and work permit, офіцер самостійно побачити, що ви працюєте. І тоді може виникнути питання, чому ви не вказали інформацію. Це ніяким чином не впливає на спецвибірку чи прив'язку до роботодавця. Але у будь-якому при зміні роботодавця ви будете повідомляти офіцера пост фаутум, адже це пов'язано із вашим фінансовим станом.
-
Я знову заплуталась🙈 на днях тут спілкувались про те, що все одним файлом завантажувати. Наприклад, паспорти для всієї родини разом в розділ Passports, потім свідотства про народження з перекладами для всіх одним файлом в birth certificates. Це правильно або я чогось не зрозуміла тоді?
-
хто зна як ви завантажували туди? Якщо ви тут не можете зрозуміти елементарне, то я не можу сказати чи так само чи ні. Пробачте. Можливо спробуйте погуглити що значить слово файл, поле, назва файлу. Або почкайте більш терплячу людину хто зніме вам відео😁
-
Я завантажував ідентично до номінації. Тобто все в один ПДФ, якщо поміщається. Тут просто строгіші правила до іменування. Petro - Petrenko - Passport - 1.pdf Оригінал та переклад пакував в один файл, якщо вистачало вміститися в 4 Мб, як ні, то решту запаковував в Petro - Petrenko - Passport - 2.pdf Виключення лиш фото. Іменування згідно стандарту, але формат jpg і це скановане фото без білого фону навкруги, і не на аркуші "letter" формату
-
А як що немає 60 балів?
-
Дякую
-
А що робити якщо файл документа більше ніж 2 мб при 300dpi ?
-
Заархивуйте його до 2 мб і менше, в гуглі безліч сайтів
-
Розбийте на два файли, як радиться в інструкції до LAA