Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. У мене питання щодо освіти на етапі MPNP: - чи потрібно вказувати всі школи, в яких навчались чи лише останній заклад, який видав атестат? - аналогічно з вищою освітою - чи відображати всі рівні освіти (молодший спеціаліст+бакалавр+магістр) чи достатньо магістра? Особливо якщо це не основний аплікант. Буду вдячна за поради )
-
- Останній заклад, який видав. - молодший спеціаліст не є частиною отримання Магістра, але я вказував. По факту вам треба надати доказу усіх сходинок пройдених для отримання магістра за якого ви хочете отримати бали
-
Скажіть будь ласка, хто знає.. якщо мені з останнього місця роботи дали experience certificate зазначивши тільки останню позицію ( спочатку була інша, потім підвищили), то можна в заявці вказувати лише останню за весь період роботи в даній компанії? Чи вони якось перевіряють це? Дякую!
-
Вітаємо, Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Шукаю кімнату на півночі Вінніпегу. Бажано в районі The Maples, Garden city, Kildonan або щось в цій зоні.Можливо є хтось в цьому район в кого є вільна кімната?
-
Вказуйте останню позицію тай все. Також у аплікації буде питання про контактну особу у тій організації, тому потрібно вказати когось, хто зможе підтвердити, що ви там працювали. То може навіть бути бувший колега. Людей, які працювали на Близькому Сході, дуже детально перевіряють.
-
Вітаємо, Rusik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, про відсоток обличчя на папері також правда