Імміграція до Манітоби
-
В закріплених повідомленнях
-
У закріплених є чекліст документів і серед них я не бачив виписки з банку чи ще якогось підтвердження коштів. Може я помиляюсь або існує ще якийсь список документів?
-
Дякую за вашу думку але вона ваша особиста і не підкріплена ніяким документом. Якщо я наприклад хочу використати ці гроші як даунпеймент на купівлю нерухомості? Це ж мало б ще більше показати серйозність моїх намірів осісти у провінції і у Канаді взагалі. Тому зачекаю може хтось може надати більш грунтовно відповідь. Дякую!
-
Ще раз, щиро дякую за вашу думку!
-
Я в Канаді. Тобто просто надсилаю виписку з рахунку?
-
Bank statement, який генерується онлайн, буде достатньо. Якщо ви йдете то спецвибірці і на момент отримання ПР ви поза межами Канади, то при лендінгу обов'язково ще раз питатимуть про кошти. Для тих, хто в Канаді, є процедура віртуального лендінгу, там гроші показувати вже не потрібно.
-
Довідку з банку?
-
Сума та ж сама що і на номінацію від провінції?
-
AOR? Скільки взагалі часу зараз займає федеральний етап після отримання номінації в середньому для спецвибірки?
-
я вказувала таку саму до копійки. Там анкети підписуються онлайн де ви стверджуєте що надали правдиву інформацію. На федеральному у них є доступ до номінації вашої та усих документів, тому там список трохи інший з документів. Але часто вони запрошують документи і напряму ще, тому можуть запросити виписки нові. Я б рекомендувала не чіпати поки не пройде хоть декілька місяців після AOR.
-
Також цікавить це питання ,щось вдалося прояснити ?
-
Дякую!
-
Стіки для айкос, гло, ельфбари пишіть в лс
-
Вибачте будь-ласка!