Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, при подачі на федеральну допомогу на Дитину (Visitor record) вибиває таке повідомлення, дзвінок до IRCC нічим не допоміг. Які можуть бути вирішення даної проблеми? Дякую. ⁉️⁉️⁉️ Error 1: The Information you provided for the minor does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to the IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided for the applicant is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST.
-
Що вам відповіли по телефону? Зазвичай просять робити наново за тиждень
-
Звоніть ще раз, і пробуйте ще за тиждень. Іноді таке буває
-
відповіли, щоб спробували за тиждень, 3-4 квітня, але сьогодні спробували, нічого не змінилося.
-
дякую, питання часу тільки.
-
маю надію, що кожен тиждень на серверах чистять кеш, и ми отримаємо скоріше =)))
-
Може тривати два і більше місяців, знаю такі випадки
-
Якщо сім’я двоє дорослих і дитина, то потрібно 14000 CAD по SWO. Я правильно зрозуміла ????
-
-
Підкажіть, якщо при подачі на візу я вказав провінцію альберта і мені у ворк перміті поставили альберта, чи не стане це на заваді при подачі на підтримку провінції?
-
по swm чи swo.
-
На федеральному етапі в формі Supplementary information - Your travels (IMM 5562) В історію подорожей вказувати сам візит в Канаду чи то саме собою розуміється?