Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Pavlo Mykhailenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Elena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ми коли летіли ніяких проблем не було. Це було з сб на нд. Єдине що було дуже багато людей, то не встигли на літак. Краще плануйте так щоб був більший запас часу. В нас було більше ніж 4и години і не вистачило. Я маю на увазі як що у Вас буде пересадка на інший літак.
-
Там зима ще кайфовіша ніж тут, деколи по 2 метри снігу випадає 😂
-
Моя ремарка: без PR такі курси коштують приблизно 8-10 тисяч $
-
Я з одним в черзі розмовляв, в нього англійська трохи краще ніж моя, але він сюди прилетів з PR, якщо ти постійний резидент, ти можеш зробити запит на навчання (в його варіанті це було безкоштовне навчання Class 1 Driver's License), але працювати наInternational рейсах на фурі не хоче, шукає роботу по місту.
-
CLB 4 — це нижній рядок таблиці