Імміграція до Манітоби
-
Так, маємо листи. Дякую, зрозуміла.
-
ще маю питання щодо освіти. Чоловік закінчив ОдеськеВПУ торг. і техн.харчув., диплом кваліф.робітника, я так розумію треба вибирати Formal trade certificate/apprenticeship?
-
Краще напишіть сюди точні дати роботи, щоб вам точніше підказали, скільки років рахувати. А то є, на превеликий жаль, випадки, що люди заявили більше ніж треба років досвіду через помилку в підрахунку, і тепер мають подавати заявку EOI наново((
-
Він відпрацював 1.6 років, потім 6 місяців , і ще рік. Я вказала 2 роки повних . Чи так?
-
Користувач Serj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Але ж я тодi по..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброї ночі. А підкажіть ще будь ласка про стаж хто знає. Якщо я працювала до 2019 року, потім пішла в декрет, далі 2021-2022 вийшла і працювала так само в одного роботодавця. Трудова знаходилася весь вас там, офіційно декрет був. Можна вважати стаж безперервним, чи як правильно порахувати? Чи як буде лист від роботодавця так в буде?
-
Ви можете написати конкретні дати, будь ласка? Наприклад, з 03.04.18 до 03.10.19?