Імміграція до Манітоби
-
Такого роду pdf формується на етапі ЕОІ, у закладці preview. Ви можете самостійно подивитися на яку програму вас система відправляє. Дуже багато помилок роблять саме на етапі ЕОІ, бо вказують або неправильний стаж, неправильно дають відповіді на питання і т.п. Скористайтеся пошуком #ЕОІ і ви знайдете pdf для SWM, там будуть реальні відповіді на запитання.
-
Так. В нас те саме
-
Дякую!
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка в такій ситуації. У мене віза до кінця квітня і WP також по причині що закінчувалась дія паспорта. Знаходячись вже в Канаді продовжила дію паспоспорта в іміграційному центрі сказали що потрібно заповнити знову аплікацію на офіційному сайті як в перший раз, зробила чекаю більше 3-х тижнів, відповіді ще не має, що я маю робити в такому випадку, часу обмаль. Я повинна покинути Канаду при закінченні візи? Дякую заздалегідь.
-
Доброго дня Скажіть ,будь ласка,в березні уряд Канади прийняв нову міграційну програму.які її умови?
-
Для всіх: НЕ допускайте, щоб ваш work/study permit закінчувався. Вже є випадки, коли люди протермінували перміти, паспорти також не встигли продовжити чи виробити нові. Зараз мають купу проблем з IRCC. З робіт їх звільнили, дітей зі школи також попросили геть, оскільки немає дійсного статусу. Не чекайте останніх тижнів для подачі на новий перміт! Робіть хоча б за 60 днів до завершення вашого перміту.
-
Так
-
Я так поняв з ПР буде те саме шо. У більшості пілся подачі на біо, роки очікування?