Імміграція до Манітоби
-
Мені сказали теж максимум 2 тис, більше тільки після року користування і на розсуд банку
-
Говорила тільки що зі своїм менеджером по телефону. Він мені підняв до 2000$ ліміт, далі не пускає по дебетній🤦🏻♀️. Він казав, що є варіант поповнити кредитку до потрібної суми, але залишається можливість, що її буде заблоковано як за підозрілу операцію. Тож я поки в роздумах
-
Щоб визнала Україна, туди треба поїхати, на скільки я зрозумів слова робітника в посольстві. А ще читав що Канада визнає шлюб з любих країн якщо вони не порушують закон тієї країни де люди одружилися.
-
Звичайно воно буде з перекладом на англійську та апостилем. Чи визнає цей шлюб Канада при подачі ПР ось в чому питання?
-
Через скільки робочих днів приходить фінансова допомога 3000? Підскажіть будь ласка
-
Можливо я вас спочатку не правильно зрозумів, ви написали що Україна має визнати цей шлюб. Я подумав тільки після підтвердження Україною, Канада його визнає. Тепер зрозумів що все добре і проблем з подачею на ПР не буде. Дякую!
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, рахую бали по SWO. У графі work experience за останні 5 років маю підтвердження роботи 4 роки, але ставка 50%. Це може сумуватись як 2 роки full time?
-
Дякую!