Імміграція до Манітоби
-
Звичайно воно буде з перекладом на англійську та апостилем. Чи визнає цей шлюб Канада при подачі ПР ось в чому питання?
-
Через скільки робочих днів приходить фінансова допомога 3000? Підскажіть будь ласка
-
Можливо я вас спочатку не правильно зрозумів, ви написали що Україна має визнати цей шлюб. Я подумав тільки після підтвердження Україною, Канада його визнає. Тепер зрозумів що все добре і проблем з подачею на ПР не буде. Дякую!
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, рахую бали по SWO. У графі work experience за останні 5 років маю підтвердження роботи 4 роки, але ставка 50%. Це може сумуватись як 2 роки full time?
-
Дякую!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, фул тайм це 30 і більше? На сайті така інфо. Але часто кажуть, для подачі на пр потрібно 40 год/тиждень.
-
Любі друзі таке питання: буду завіряти переклади моїх документів в Вестмірському імміграційному центрі, та маю на руках не всі орігінали (майже всі документи чоловіка не зі мною) Чи завірить іміграціонний центр сканкопії і їх переклад?
-
Дякую!
-
Вітаємо, Ivan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, громадо. Хотілося б дізнатися, для подачі на номінацію/пр внутрішній паспорт України старого зразка (книжка) необхідно перекладати всі сторінки чи тільки перші 2/3 (з фото і ким виданий).
-
Доброго дня хочу відповісти вам ,це опитування проводить людина яка вчить нас англійської онлайн вже 7 місяців ,проживає територіально він в Манітобі .Зараз він веде перемовини з урядом Манітоби для того щоб відкрити безкоштовні курси по підготовці к здачі IELST. Можливо ви праві перед тим як розмістити в цій групі це опитування треба було пояснити для чого воно та ким проводиться ,але хочу сказати тільки одне ,людина це робить все для допомоги українцям з вивчанням англійської мови, і кожен з присутніх у цій групі може сам вирішити чи хоче він проходити це опитування чи ні .Усім миру дякую