Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, рахую бали по SWO. У графі work experience за останні 5 років маю підтвердження роботи 4 роки, але ставка 50%. Це може сумуватись як 2 роки full time?
-
Дякую!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, фул тайм це 30 і більше? На сайті така інфо. Але часто кажуть, для подачі на пр потрібно 40 год/тиждень.
-
Любі друзі таке питання: буду завіряти переклади моїх документів в Вестмірському імміграційному центрі, та маю на руках не всі орігінали (майже всі документи чоловіка не зі мною) Чи завірить іміграціонний центр сканкопії і їх переклад?
-
Дякую!
-
Вітаємо, Ivan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня, громадо. Хотілося б дізнатися, для подачі на номінацію/пр внутрішній паспорт України старого зразка (книжка) необхідно перекладати всі сторінки чи тільки перші 2/3 (з фото і ким виданий).
-
Доброго дня хочу відповісти вам ,це опитування проводить людина яка вчить нас англійської онлайн вже 7 місяців ,проживає територіально він в Манітобі .Зараз він веде перемовини з урядом Манітоби для того щоб відкрити безкоштовні курси по підготовці к здачі IELST. Можливо ви праві перед тим як розмістити в цій групі це опитування треба було пояснити для чого воно та ким проводиться ,але хочу сказати тільки одне ,людина це робить все для допомоги українцям з вивчанням англійської мови, і кожен з присутніх у цій групі може сам вирішити чи хоче він проходити це опитування чи ні .Усім миру дякую
-
Якась завуальований волонтер і благодійник 😁 Якщо людина справді має добрі цілі, то хай звернеться до інших організацій також, можливо там швидше допоможуть вести переговори із провінцією. Те, що людина викладає англійську мову то ок. Можна запитати, чи це він робить безкоштовно чи є оплата за навчання?
-
Доброго дня, в пошуках репетитора з англійської також в подальшому підготовки до тесту Selpip Буду вдячний за контакти хороших репетиторів
-
Доброго дня! Я компютерний технік з України, зараз знаходжусь у Вінніпезі. Я зрозумів що у багатьох людей виникають проблеми із роботою пристроїв а будь який сервіс тут вартує космічних грошей. Якщо у вас шумить, гріється або довго думає ноутбук чи системний блок, звертайтесь, я допоможу це виправити та надати вашому ноутбуку нове життя.
-
Хочу повторитися ,я не хочу нікому, нічого доказувати ,це вибір кожного Ця людина безкоштовно навчає англійської, хто виклав це опитування не скажу хто виклав опитування бо не слідкував за цим ,дізнався про (#бурю в стакані # з чату нашого класу , вирішив допомогти з роз'ясненням але думаю марно). Тому якщо ви вважаєте що це якийсь спам ,і він буде збирати ваші дані для того щоб потім розсилати рекламу з продажу жіночої білизни або іншого чогось ,то просто видалить цей пост з чату і не витрачайте свій час . Але дуже жаль що добрі починання як завжди рівняється з брудом, гарного дня.(сподіваюсь я нікого не образив)
-
Хто знає, де можна зробити веріфікацію документів?