Імміграція до Манітоби
-
Ні в мене грошей не буде на рахунку зараз
-
Наприклад я подамся цього місяця, то скільки часу чекати на номінацію
-
Доброго дня !підскажіть будь ласка (думаю хтось точно тут знає ).Якщо подаватись через SWM ,і наприклад ти не можешь підтвердити стаж роботи ,але тут ти працюєшь вже рік ,то можно взяти 500баліа за пів року роботи в Манітоба і 40балів за останній рік робити вже тут ??чи так не можна???
-
Ні ,не змінювали ,з самого початку одна робота
-
В мене тільки зараз пів року буде завтра ,і думали що я буду подаватись але мені потрібно здавати мову так як немає освіти ,але зараз дізнались що в чоловіка teer 2,і йому не потрібно мову здавати а через місяць буде рік вже як він працюю то ще бали доплюсуються тоді і він зможе замість мене подати .
-
Можете скинути ссилку на ЕЕ хочу заповнити
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, якщо отримали номінація по не експрес ентрі, чи можливо ще раз податись і отримати експрес ентрі ? Всі документи та бали підходять для цього. І якщо так не можна, тоді чи можна не використовувати провінційну номінацію та податись на федеральну експрес ентрі без номінації від провінції ? P S Балів вистача без провінційної номінації отримати експрес ентрі Тому що 20 місяців то дуже довго
-
Дуже дякую !