Імміграція до Манітоби
-
Яка вартість виходе сумарна за подачу ПР?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, якщо бронювали час на біометрію в центрі а лист пітвердження не отримали треба ще раз записуватись чи модно іти без листа ?
-
А чому хтось казав 10 000 cad
-
Поділюсь🙈 може хтось бачив, а може комусь згодиться. Якщо хтось хоче «обдурити систему». Дуже цікаве й інформативне відео про те, яку відповідальність несуть ті, хто надавав недостовірну інформацію щодо себе при подачі на будь-яку візу чи статус в Канаді. І чому краще не «прикрашати» свою заявку і не замовчувати якусь інформацію. Про те, як можна поплатитись за «послуги» недобросовісних імміграційних консультантів та любителів схем по типу «як надурити уряд». За що можна отримати бан чи депортацію і бути позбавленим навіть громадянства Канади. У відео немає реклами консультантів. youtu.be/9Jd6AhWDz7A
-
Підскажіть може хто знає на певно, влаштувався на роботу і мій начальник (канадець) сказав що в мене sin різний в папері сін та в хелз карт, ніби в самому папері сін один номер починається на 9 а в хелз карт інший починається на 1, що то значить? Чи може він щось помиляється?
-
Доброго весняного ранку😁 Підкажіть будь ласка: судячи з назви моя професія тут має ТЕЕR 0(можливо я помиляюсь). Планую йти по SWM. Якщо з якихось причин мені потрібно бути звільнитися (або звільнять мене), то потрібно буде проінформувати офіцера та за 2 місяці найти роботу також з ТЕЕР 0? А що якщо не встигну або буде інший рівень? Дякую