Імміграція до Манітоби
-
Український медичний університет - це Master’s degree? Чи ні?
-
Там не де вчились, а ступінь яку здобули здобули
-
Користувач alekmartynov, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте, п..") не відповідає мові правил чату.
-
Здравствуйте, подскажите за программу EIA? Не знаю где найти информацию, буду благодарен, не работаю уже несколько месяцев, помощь нужна
-
Ну якщо по тиждеям знімати- то тут не набагато дешевше, я думаю.
-
я отримував g1 у онтаріо, чи можу я отримати права манітоби з українських прав?
-
🤷🤷🤷
-
ну наприклад в онтаріо я отримав офер на 54к а віддалено я отримую 60 після податків, ну це ж піздяо
-
у мене є віддалена робота, яка дає якісь гроші, я думав зможу знайти щось таке саме в онатріо, але чогось тут зарплати на мою роботу менші, ніж я отримую віддалено
-
Уявляю що там буде)). Але всеодно, спробувати треба!
-
нам я маю на увазі, мене і мою дружину, не знаю інші кажуть що це саме наші проблеми..
-
В ОНТАРІО без мілліардів бумаг, або без предоплати за 6 місяців саме нам не здають
-
І менші ж ЗП?) А машини дорожчі🤷🤷
-
я вже знайшов у вас за 750 у місяць...
-
наче дивлюся, якісь вже обмеження роблять, але це лише припущення, я не знаю що насправді там
-
я просто вже не розумію, в манітобі тепер теж складно отримати піар? мені вже всеодно де тут жити, хочу просто жити знаючі що не вижинуть завтра
-
Ihor, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
та то я вже заплутався, я сплутав з альбертою, просто день такий якийсь важкий, 4 відмови у житлі, грубощі від лендлорда
-
Хтось із вас, дружина або ви, повинен буде працювати фул тайм і англ clb 4
-
Чому складно? Які обмеження?
22 Jan 2023, 05:40
53526/238088
5 minutes ago