Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будьласка, який зараз середній термін очікування номінації?
-
Доброго вечора. Щоб перевірити статус work permit потрібно створювати окремий secure ircc account ? Чи я щось не так зрозуміла
-
Це тут має писати received?
-
Добрий вечір. Якщо ми подали ЕОІ по зв'язку з друзями і отримали LAA, але вже не маємо можливості податися з підтримкою друзів, то цей LAA ми повинні decline - чи вірно я розумію? І якщо так, то при подальших аплікаціях через ЕЕ і федеральний рівень, чи повинні ми вже зазначати, що аплікувалися раніше чи отримання LAA ще не вважається аплікацією? Дякую.
-
Добрий вечір, Зараз в Манітобі. Тут подавала на вклейку. Якщо був запит на вклейку візи в паспорт в лютому, а я не відправила, тому що чекала на новий паспорт (паспорт біометричний уже з новим прізвищем, яке я обрала при одруженні). Як вчинити зараз? Відправити новий паспорт з новим прізвищем ( заявка на старе прізвище) чи подавати нову заявку на куает? Може хтось знає. Підкажіть, будь ласка.
-
А якщо немає дати? Медогляд пройшли 14 листопада 2022 року
-
Просто не знаю куди звернутись з цим питанням. Прибули в кінці жовтня, здали медогляд в листопаді і нічого досі не висвічується. Може в когось ще була така ситуація?
-
Користувач Vinnipeg2023, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кому необходимо..") не відповідає мові правил чату.