Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, CaHuK! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У вашому повідомленні є шовінізм
-
Українці це не відстала нація з країни 3-го світу. Левова частина має освіту і більше освічена ніж ті самі індуси 🇵🇰 або філіпінці 🇹🇭
-
Ну так, але є і ті у котрий є хороша освіта і котрі йдуть через ЕЕ. І поки ні одного франкомовного індуса я не зустрічав. Французька з індійським акцентом це мабуть щось прекрасне
-
Насправді це не смішно а сумно. 🇨🇦Rip
-
Щось шовінізм я чую саме тут 🧐 А про 95 % це статистика, яка можливо є вірною, бо серед всіх українців, що я зустрічала, що тільки приїхали у Манітобу, більшість не мають можливості почати працювати на високій посаді прямо зараз і не мають прекрасної англійської.
-
Ще 10-20 років і в лондоні будуть коронувати умовного Пателя Сінха
-
Основна причина - це знання англійської. Який би ви крутий спеціаліст не були , що з вас взяти, якщо "вчили німецьку в школі". У Філіппінах англійська є другою державною. І навіть громадяни з неповною середньою освітою мають перевагу перед українським хірургом з 20ти річним досвідом роботи без знання мовм. Такі реалії. Минулого місяця делегація уряду Манітоби відправилась до Філіппін, щоб агітувати їх медсестер до імміграції. Чи були такі делегації в Україні навіть до війни?
-
Якщо в Україні, то найкраще до Варшави за допомогою турагенції. Якщо в Європі, то залежно від країни де ви зараз