Імміграція до Манітоби
-
Ну так, але є і ті у котрий є хороша освіта і котрі йдуть через ЕЕ. І поки ні одного франкомовного індуса я не зустрічав. Французька з індійським акцентом це мабуть щось прекрасне
-
Насправді це не смішно а сумно. 🇨🇦Rip
-
Щось шовінізм я чую саме тут 🧐 А про 95 % це статистика, яка можливо є вірною, бо серед всіх українців, що я зустрічала, що тільки приїхали у Манітобу, більшість не мають можливості почати працювати на високій посаді прямо зараз і не мають прекрасної англійської.
-
Ще 10-20 років і в лондоні будуть коронувати умовного Пателя Сінха
-
Основна причина - це знання англійської. Який би ви крутий спеціаліст не були , що з вас взяти, якщо "вчили німецьку в школі". У Філіппінах англійська є другою державною. І навіть громадяни з неповною середньою освітою мають перевагу перед українським хірургом з 20ти річним досвідом роботи без знання мовм. Такі реалії. Минулого місяця делегація уряду Манітоби відправилась до Філіппін, щоб агітувати їх медсестер до імміграції. Чи були такі делегації в Україні навіть до війни?
-
Якщо в Україні, то найкраще до Варшави за допомогою турагенції. Якщо в Європі, то залежно від країни де ви зараз
-
Особисто перевірив що 95% не пройдуть по ЕЕ ?
-
Дякую , поржав з ранку . Щось про шовінізм і подалі проїхалися по відсталим індусам і філіппінцям , які по вашому особливому досвіду не спроможні розмовляти французьскою із-за акценту 😂 прям всіх індусів (скільки там ? Майже півтора лярда?) особисто перевірили на володіння мови 😂
-
Є пруф на 95 % всіх тих людей що подались на ЕЕ? В його повідомленні він завуальовано написав що українці такі тупорилі що НІКОЛИ не осилять ЕЕ
-
Ви в Канаді вже ?) тут дуже в фаворі слідкувати за собою . І не докручивати рулетів . Пан Вес з власного досвіду цього чату ,і з тим як сам допомогає людям и дивиться резюме знає що пише . Що 95% не актуальна ЕЕ. Як на це образитися ви вже вирішили самі . А ще вдогонку образили індусів і філіппінців . Навіть хейт спіч маленький такий був .
-
В мене все було для EE, але роблю тут Account Payable і на тому все, бо виявився не той NOC…
-
Навіть якщо у вас англійська 7+, є відповідна освіта і досвід, у ЕЕ пулі понад 200К аплікації, і так, там багато саме індусів та філіпінців також. Пошукайте по чату, люди ділилися своїми історіями проходження чистого ЕЕ, витратили 2-3 роки часу і все одно пішли через провінційну програму. ЕЕ також має вищі умови по грошах, що для людей, які тут почали працювати, є м'яко кажучи, далекосяжним критерієм. Найпростіша програма у Манітобі саме для людей, які не можуть підтвердити освіту чи досвід, і не мають достатніх коштів, є SWM.
-
Ви накрутили себе трішки. Ніхто стільки не зробив в цьому чаті, як Wes, щоб безкоштовно допомогти українцям з імміграцією. Українці освідченні та талановиті, але на заваді стає мова та закордонна освіта. Навіть у заможних українців. Нажаль усі варились у власному казані, як ті хоббіти в Ширі і не виходили за межі кукурудзяного поля. В Індії, Китаї та Філіппінах процес імміграції в Північну Америку поставлений на конвеєр. Схема через родичів, та навчання дітей є супер популярними.