Імміграція до Манітоби
-
Виключно у Манітобі всім українцям, які встигнуть податися на номінацію поки тривають special immigration measures, компенсують $500 за розгляд аплікацій не залежно від того, чи це SWM or спецвибірка. Провінція залишає за собою право змінювати дану опцію будь коли.
-
Дмитро, схоже що це ви, бо тут впізнати важко, 😂ми знайомі з вами, бачилися коли волентерили минулої весни. Вчора не впізнала вас, але по лайку від пана Wes здогадалася. Пробачте☺️ Ви один з адмінів тут. Хочу вияснити для себе більш точніше. Ви написали що робота може бути і парт тайм, але головне щоб то було не менше 30 годин на тиждень. Це правда? Значить що не обов‘язково шукати роботу саме full time щоб було вказано у документах і прийнято на роботу саме на full time?
-
Друзі, допоможіть розібратися, будь-ласка! Працюю на заводі вже більше 6 міс, можу вже подаватися по SWM, також закінчуюю курси it і планую влаштовуватися на роботу в цій сфері. Тепер питання: якщо я зараз подамся, а потім зміню місце роботи по згоді з міграційним офіцером, чи це взагалі можливо? Або як краще діяти? ( для спецвибірки не маю коштів)