Імміграція до Манітоби
-
Я не працюю ще , працює чоловік , але я головний аплікант ,екзамен здала на 6, маємо брата канадійця , застопорилася на NOC, не знаю як зробити вибір категорії
-
Всім доброго вечора, за previous employment даюсь 50, якщо я досі працюю, то дадуть тільки 500 ? Без 50? Дякую за відповідь!
-
от тут я заплуталась. Чому тільки SWO? Моя спеціальність по диплому одна, в Україні працювала друга (не пов’язані) тут влаштувалася на зовсім третю. Ні одна з них ніяк не пов’язані між собою, ну дуже різні сфери. І я подалася спокійно на SWM через 6 місяців, отримала вже номінацію і все ок.
-
Люди пройшли з 670? 😲
-
Вітаємо, Anastasiia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua