Імміграція до Манітоби
-
То залежить від настрою офіцера. Тут є історії, коли люди всі декларації та акти перекладали. Ну і на сторінці LAA пишуть вимоги Self-employed: Submit copies of business registration, business tax records for each year, and copies of work contracts, if applicable.
-
Я погоджуюся, що все залежить від багатьох чинників. І ще один момент - ті вимоги більше стосуються трохи іншого self-employed ,то, наприклад, якщо ви самі на себе працювали, маючи бізнес. Чи , для прикладу, перукар , що працює як self-employed. Ви тоді не зможете фізично ніякий reference letter взяти, хіба листи від клієнтів. От в такому випадку потрібні всі ті документи. А як я працюю на фул тайм, по 40 год на компанію в тиждень і емплоєр дає лист з ЗП, обов‘язками і всім решта - то трохи інше кіно. Я в жодному разі не відговорюю, в кожного свій досвід, в мене такий. Але, звісно, добре мати запасні варіанти.
-
Доброго дня ! Скиньте будьласка линк где зареєструватись щоб перевірити 60 балів набираємо чі ні ? Якої пакет документів треба на SWO ? . 6 місяців праці в Манітобе у травні и записались на тест CLB вже . Где рееструватись на подачу документів міграційний процес ? Спасибі !
-
Так звісно
-
Вибачте, таке питання, у друзів вони зараз в США, є візи кует, але у їх сина 6 років віза закінчилась разом із паспортом. Чи можуть вони в'їхати до Канади, чи мають зробити візу дитині в новий паспорт ?
-
Вітаємо, Fenix! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, n n! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Простий підрахунок для тих, хто йде по загальному стріму Skilled Workers in Manitoba Отстання вибірка зазначає, що #LAA наділано аплікантам, які мали не менше 613 балів. Чи це багато? immigratemanitoba.com/2022/09/eoi-draw-157/ Рахуємо по шкалі для даної програми: immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/ Аплікант: без освіти та без змоги підтвердити досвід роботи до переїзду до Канади, вік 21-45 років, здав мову на CLB4, працює більше 6 місяців. Рахуємо бали для ЕОІ: За мову буде мати 48 балів (по 12 балів за кожний модуль) Бали за вік - 75 Work experience - 0 Education - 0 Фактор Adaptability Людин працює 6+ місяців на роботодавця у Манітобі і продовжує ПРАЦЮВАТИ. Отримає 500 балів Разом: 48(мова) + 75 (вік)+ 500 (робота) = 623. Тобто, даний умовний аплікант мав би велечезні шанси пройти #EOI та отримати запрошення на подачу на номінацію.
-
Доброго дня. Ми з чоловіком шукаємо роботу .я працювала в туристичному магазині 1
-
Пане Wes, підкажіть, будь ласка, щодо ID (внутрішнього документу України). З якого віку треба буде його прикріпити? Доньці 16, ID є, але в ньому не співпадає одна літера в написанні прізвища латиницею з закордонним паспортом (g /h). Я правильно зрозуміла, що для дітей до 18 років не треба подавати ID (не бачу такої вимоги в переліку документів)?
-
Спасибі !