Імміграція до Манітоби
-
Питайте в групах Чехії
-
Сертифікат якої країни?
-
А що вам потрібен висилати апостиль-ін-уа? Вони лише посередники і висилають тільки у wes. І все. Потім wes робить все сам і висилає вже пакет вам. Не зрозуміла.
-
Доброго дня. Маю питання по зміні статусу перебування дитини 14 років в Канаді. Зараз у дитини Visitor Record до вересня 2023 року. Отримали через консульство новий закордонний паспорт. Хочу податися на продовження статусу за новим паспортом але питання в тому чи можна отримати для дитини study та work permit і як це зробити? Дякую.
-
Достатньо витягу. Сертифікат не потрібен, якщо ви планували в консульство надсилати.
-
всім привіт. почала заповнювати заявку на номінацію, і виникло питання. я розлучена, але у полі personal details я вношу інформацію про колишнього чоловіка? далі у полі current address це вже інформація про мене, а не про нього, вірно?
-
Вітаємо, stay stupid! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
цікаво, я поняття не маю, де він живе. дякую Вам!
-
Доброго дня 😊 підскажіть чи Манітоба також віднімає бали якщо працював в іншій провінції для українців по cuaet якщо йти по SWO?
-
Отримали за два місяці після подачі документів
-
ні, не віднімає. якщо по SWO, бо це окрема вибірка для громадян України і там важливі assessment points, тобто цей мінімум у 60 балів і там не важливі ranking points, які є при віднімають при Risk Factor як робота чи освіти в іншій провінції, їх віднімають про SWM, коли є загальний кошик: In the Skilled Worker Overseas assessment points, there is no Risk Factor points deduction. That only applies to the EOI.Ukrainian citizens are issued an Letter of Advice to Apply regardless of their EOI score under the Special Immigration Measure-Ukraine draws. Тому подавайтесь і перейматесь.