Імміграція до Манітоби
-
Так ви реєструєтеся онлайн і потім обираєте дату для вклеювання візи (з 20.02.2023 до 31.08.2023) але коли приходите вклеювати візу, а в вас вже є віза Канади, то Чехія свій захист анульованим зробить. Там відразу на сайті уряду про це написано, що хто зробив візи в Канаду на продовження чеського захисту не мають права.
-
Вітаємо, Pavel! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Для порівняння строків колись і зараз можу поділитися своїм опитом: номінацію получили за 4 місяця це в 2011 році, після того як відробили 6 міс, мовний тест не потрібно було тоді здавати… Федеральний етап взяв десь півтора року… Зараз номінації мені здається скорше видають;) федеральний етап дуже не змінився 1-1.5 року…
-
Не розумію трошки:)
-
Бо в Канаді це після 6го класу, в Україні після 9го, а опції менше 10, 10 і 12 років
-
Привіт! Таке питання, а скільки років ви поставили в графі education при заповненні LAA? Total years of secondary education (high school?
-
допоможіть мені виправити помилку, будь ласка. закінчила заповнювати анкету на номінацію, і вилізла така помилка. хоча я поставила галочку там де present work і назва компанії однакова в обох полях
-
О, дуже вам дякую!