Імміграція до Манітоби
-
Вам для PR?
-
Добрий вечір! Підкажіть чи можливо при подачі на номінацію не надавати документів, що підтверджують зайнятість не основного апліканта, якщо той працював неофіційно в Україні останні 5 років? Бо реально нема чого подати!
-
Я подавала на візу CUAET разом з common-law partner, і я подавала листа з розповіддю про історію відносин, квитки кожного з нас одне до одного, що підтверджують, що ми одне до одного літали, нотаріально завірену заяву від друзів, що вони приходили до нас і бачили, що ми живемо разом і поділяємо побут, як пара, також скріни з банківських додатків, як ми пересилали одне одному гроші, скріни, як ми купляли квитки на двох на одну електронну пошту, фотографії з сімейного свята... Думаю, що не обов'язково стільки всього, але якщо є договір, і, наприклад, квитки, де ви кудись разом їздили, може навіть електронні, та якісь фотографії...
-
Тут скоріше десь забуде і так пару років пролежить. І на лінії будуть говорити, все добре, бачимо Вашу справу, Ви в пріоритеті , не звилюйтеся. По cuaet уже видно. Позаходіть в різні групи ждунів. Люди з квітня-травня чекають. Особливо мені подобається, коли говорять на лініях тут , що Ваша справа в черзі)))) 😂😂😂
-
Треба підтвердити мінімум рік спільного проживання
-
Так для номінації